DENİZLİ İLKOKULU

WEB https://denizliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Gebze Denizli Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi No124 GEBZE /KOCAELİ
VİZYON : Modern çağa ayak uydurabilen, teknoloji ve yenilikleri takip eden ve uygulayan, insana hizmeti amaç edinmiş, kendini doğru ifade edebilen, kültürlü, ahlaklı ve yaratıcı bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda, Atatürk´ün yaktığı meşalenin ışığında; geçmişinden gelen tarihi misyonunun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, kültürel ve bireysel farklılıkları benimseyen, insan haklarına saygılı, sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren, demokrasiye aşık ve üst öğrenime bu donanımla gidebilecek bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal öğretim
Servis :
Ulaşım : İl merkezine 70 km., ilçe merkezine 17 km. uzaklıktadır.15 dk bir dolmuşlar gidip gelmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kocaeli iline 70 km, Gebze ilçesine 17 km uzaklıktadır. Güneybatısında Düzmeşe koruluğu var. Kuzeyi geniş ormanlık. Yelkentepe, Şeştepe, Mahmuttepe (381m.)başlıca zirveleridir. Elmalı, Değirmendere, Doğandere, Kezyanpınar gibi dereleri vardır. Özellikle Gebze ve çevresi için önemli bir mesire yeri olan Köyün bir de göleti vardır.
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %100
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda Harezmi Eğitim Modeli uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : E-Twinning ve Erasmus+ proje çalışmaları devam etmektedir.